Batchomzetting

 
 

Batchomzetting ,

 Printversie

Deze functie gebruiken wij om de extensie van afbeeldingen – tubes en meer om te zetten , is ook heel handig om de tubes die gemaakt zijn in vroegere versie gelijk de versie 7 , dus als je een lesje maakt en de tubes gaan niet open, enkel het bestandje zoeken je moet die niet openen.

Ik zou u aanraden om een nieuwe map te maken met de naam omzetting bv ,daar kan je de omgezette bestanden in zetten en later van daar in de juiste mappen zetten.

deze kan je vinden via bestand ,

Dan kom je in een volgend kadertje ,

 

Bij pijltje 1 ga je via bladeren je bestandjes zoeken die moeten omgezet worden , je kan die één voor één selecteren maar ook een volledige reeks van 20 of 50 en meer gelijktijdig selecteren en omzetten .Als die geselecteerd zijn zie je die allemaal in het grote vierkant staan .

Het eenvoudigste is dat je pijltje 3 neemt ( nieuw type ) (die andere drie kan je ook gebruiken maar dan moet je eerst bij pijltje 5 je type instellen en ook een script gebruiken , ik gebruik het niet .

Nu bij pijltje 5 je type instellen in de meeste gevallen zal het pspimage zijn dat je nodig heeft .

Bij pijltje 7 moet je map aanwijzen waar je omgezette tubes kan inzetten.

Nu ook eerst nog even bij pijltje 6 ( opties ) even compatibel met psp 7 aanvinken, dan kan je die in elke versie gebruiken .

Nu nog enkel op pijltje 2 ( starten ) klikken en in het volgende schermpje kan volgen of ze allemaal omgezet zijn, je kan het ok zien al die bestandjes gaan deze extensie hebben .

Ik hoop dat de les duidelijk genoeg is anders hoor ik het wel ,

Deze les is geschreven door Opera en er staat © design opera © op en mag niet zonder toelating verspreid worden .

Deze les is geschreven door mij Joseph 
Deze lessen mogen niet gelinkt of gekopieerd worden zonder mij toestemming :
Voor vragen kan u terecht op mijn mail adres  jh1@pandora.be
 

© Op deze pagina staat copyright ©